Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών  από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος ανήλικων μαθητών του.

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα και κατά την οποία εξετάστηκαν οι καταγγέλλοντες αλλά και μάρτυρες υπεράσπισης του προπονητή, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Δικαιωμένοι αλλά σοκαρισμένοι νιώθουν οι γονείς των παιδιών που έζησαν όλες αυτές τις τραγικές στιγμές, αναφέρει στην κάμερα της ΕΡΤ γονέας 16χρονου αγοριού που κατέθεσε την εμπειρία του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 46χρονος στην απολογία του επανέλαβε πως είναι αθώος ότι δεν έκανε καμία από τις πράξεις που του καταλογίζουν ενώ δήλωσε πως είναι θύμα σκευωρίας από άλλο αθλητικό σωματείο.

Αιχμές κατά μέσων μαζικής ενημέρωσης άφησε ο έτερος συνήγορος του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο τρόπος κάλυψης της υπόθεσης ήταν αυτός που οδήγησε τον πελάτη του στη φυλακή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος