Κρήτη: Δύο επεισόδια με μαχαίρια και ξυλοδαρμούς στο Ηράκλειο

Δύο επεισόδια με μαχαίρια και ξυλοδαρμούς, στα οποία πρωταγωνίστησαν αλλοδαποί καταγράφηκαν τα τελευταία δύο 24ωρα στο Ηράκλειο.

Το ένα συνέβη χθες σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού. Δύο Παλαιστίνιοι ηλικίας 30 και 23 ετών διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο και ο μικρότερος σε ηλικία φέρεται να χτύπησε τον ομοεθνή του στο πρόσωπο με μαχαίρι. Το αντίθετο ισχυρίστηκε ο 23χρονος, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς, ότι ο 30χρονος άρχισε τον καυγά και τον απείλησε με μαχαίρι. Και οι δύο συνελήφθησαν ενώ δεν βρέθηκαν τα μαχαίρια.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αμουδάρας του δήμου Μαλεβιζίου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Ένας Παλαιστίνιος ηλικίας 22 ετών μαζί με άγνωστο άτομο μάλωσαν με έναν 37χρονο Πακιστανό. Ο 37χρονος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε στο σώμα και στο κεφάλι. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο ο οποίος πάντως ισχυρίστηκε ότι ο 37χρονος Πακιστανός είχε μαζί του μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε στο χέρι. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το τρίτο άτομο, που συμμετείχε στο επεισόδιο, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Κατσουλάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος