Κοζάνη: Σοβαρό τροχαίο στον Κρόκο – Οι γιατροί επανέφεραν στη ζωή 13χρονο

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο 13χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε στον Κρόκο Κοζάνης όταν η μηχανή που οδηγούσε ο πατέρας του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που επιχειρούσε να κάνει αναστροφή, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το αυτοκίνητο που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε το τροχαίο, οδηγούσε 44χρονη, η οποία συνελήφθη. Στο ΙΧ επέβαινε και ο 10χρονος γιός της 44χρονης.

Ο 13χρονος με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μαζί με τον 48χρονο πατέρα του, που επίσης έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ στην συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του 13χρονου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του Νοσοκομείου Κοζάνης επανέφεραν το 13χρονο παιδί με ΚΑΡΠΑ, καθώς έφτασε χωρίς σημάδια ζωής.

Ο πατέρας του νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ορθοπεδική κλινική του Παπανικολάου, μετά από πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Ο 48χρονος πατέρας, οδηγός της μηχανής, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης με συντριπτικά κατάγματα, στη λεκάνη, όπου του έγινε σπληνεκτομή, ενώ εσπευσμένα, μόλις σταθεροποιήθηκε η εσωτερική αιμορραγία διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος