Κοζάνη: Mάχη με την πανδημία – Έκκληση στους ανεμβολίαστους από το διευθυντή της ΜΕΘ

Συνεχίζεται να δίνεται η μάχη με την πανδημία στο νοσοκομείο Κοζάνης με γιατρούς νοσηλευτές και διοίκηση ν’ αναζητούν τρόπους, για να εξυπηρετήσουν τα περιστατικά που σε πολλές των περιπτώσεων είναι βαριές πνευμονίες που χρήζουν διασωληνώσεων εκτός ΜΕΘ.

Η έλλειψη υγειονομικού προσωπικού και η συνεχιζόμενη πίεση που δέχεται το νοσοκομείο Κοζάνης, έχει φέρει στα όρια τους γιατρούς και νοσηλευτές τόσο στην κλινική Covid όσο και στην ΜΕΘ, με την απουσία αναισθησιολόγων και εντατικολόγων να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση, με αποτέλεσμα να παραμένουν στις θέσεις τους με εξαντλητικά ωράρια, οι γιατροί που έχουν αυξημένες ευθύνες και είναι απαραίτητη η παρουσία τους στις κλινικές όλο το 24ωρο.

Κοζάνη: Mάχη με την πανδημία – Έκκληση στους ανεμβολίαστους από το διευθυντή της ΜΕΘΤην κατάσταση περιγράφει ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Κοζάνης κάνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ο Κώστας Στόκκος αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Σε λίγο ξεκινάει διασωλήνωση και με ρωτάει ένας συνάδελφος στην ΜΕΘ Ποιός αναισθησιολόγος εφημερεύει σήμερα; Του απάντησα εγώ. Ποιός εντατικολόγος εφημερεύει σήμερα; Του απάντησα εγώ. Ποιός καρδιολόγος εφημερεύει σήμερα; Του απάντησα εγώ με τον κύριο Λαμπρόπουλο. Οι διασωληνώσεις των Ανεμβολίαστων COVID ασθενών συνεχίζονται. Η νύχτα είναι μεγάλη… ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος