Κοζάνη: Άδεια από τη ΡΑΕ για πλωτά φωτοβολταϊκά στη λίμνη Πολυφύτου

Την άδεια παραγωγής τριών πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πολυφύτου ενέκρινε τη Δευτέρα η ΡΑΕ, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κοζάνη: Άδεια από τη ΡΑΕ για πλωτά φωτοβολταϊκά στη λίμνη ΠολυφύτουΟ κ. Μαλούτας ενημέρωσε το Σώμα για την  αδειοδότηση της ΡΑΕ στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες για τα 3 πλωτά φ/β στη λίμνη Πολυφύτου, εκ των οποίων τα δυο αφορούν στο Δήμο Σερβίων και το ένα στο Δήμο Κοζάνης. Ωστόσο το θέμα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση, όταν θα υπάρξουν και περισσότερα στοιχεία όπως ανέφερε ο Δήμαρχος.

Εν τω μεταξύ στη συνεδρίαση έγινε αναφορά και στη διαδικασία συζήτησης των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, των εταιριών που ενδιαφέρονται για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ, όπου θα μπορεί πλέον το δημοτικό συμβούλιό να γνωμοδοτεί έγκαιρα με τη συζήτηση να  μεταφέρεται στο Σώμα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Ο Δήμαρχος Κοζάνης πρότεινε μάλιστα τα θέματα να κοινοποιούνται στους επικεφαλής των παρατάξεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος