Κεφαλονιά: Την Πέμπτη απολογείται ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο κάηκε ζωντανός ο 17χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 21 Απριλίου, ζήτησε και έλαβε ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο δυστύχημα στη Λάσση, στο οποίο έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο 17χρονος μαθητής, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς. 

Ο νεαρός οδηγός, που συνελήφθη μετά το συμβάν από τους αστυνομικούς, που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν φίλος του άτυχου 17χρονου και είχε έρθει από την Αγγλία όπου ζει, στην Κεφαλονιά, για να τον δει.

Ο 17χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες στην Κεφαλονιά, στο δρόμο της Λάσσης, στο ύψος της διασταύρωσης για το Σπήλαιο του Αγίου Γεράσιμου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις 17χρονοι μαθητές, και ο 19χρονος οδηγός, κινείτο με υψηλή ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αρχικά προσέκρουσε σε σιδερένια κολονάκια στο πεζοδρόμιο, σε κολώνα και τελικά εκσφενδονίστηκε, καταλήγοντας και πάλι στα προστατευτικά κολωνάκια του πεζοδρομίου, όπου και ανεφλέγη.

Τα τρία παιδιά πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν, αλλά δυστυχώς ο άτυχος μαθητής, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παπαδημητρίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος