Καβάλα: Επίσκεψη Ν. Παναγιωτόπουλου και Γ. Στύλιου σε Παγγαίο και Νέστο

Σε Νέστο και Παγγαίο, τις παραγωγικές περιοχές της Καβάλας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (11 Απριλίου) ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος.

Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο ο κ. Στύλιος συναντήθηκε με εκπροσώπους των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων των δύο περιοχών, εκπροσώπους των ΤΟΕΒ και ΕΑΣ.

Καβάλα: Επίσκεψη Ν. Παναγιωτόπουλου και Γ. Στύλιου σε Παγγαίο και Νέστο

Ενημέρωσε τους παραγωγούς για το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τη νέα ΚΑΠ και τις νέες προκηρύξεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ συζήτησε τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Οι εκπρόσωποί τους δήλωσαν πως αυτή τη στιγμή παράγουν με ζημία, ζήτησαν στήριξη και ενίσχυση για τις ζωοτροφές, τα λιπάσματα και καύσιμα και τόνισαν πως οι εξαγγελίες δεν φτάνουν στον κλάδο τους. «Δεν βλέπουμε το δάσος» είπαν χαρακτηριστικά. «Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη περίοδο. Θέλουμε λύσεις δίκαιες και στοχευμένες» είπε ο κ. Στύλιος.

«Συζητήσαμε τα μείζονα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων στην ιδιαίτερα παραγωγική περιοχή του Νέστου, και τις λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν, μέσα από νέα εργαλεία, που σχεδίασε η κυβέρνηση» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος