Junior Achievement Greece: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η “farmit.gr” κατέκτησαν την 3η θέση

Το 3ο βραβείο στον Πανελλαδικό Φοιτητικό Διαγωνισμό Junior Achievement Greece κατέκτησε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με την ομάδα Farmit.gr

Η «farmit.gr»  όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ένας εκ των δημιουργών της πλατφόρμας ο Δημήτρης Κατσακιώρης, αποτελεί μία ηλεκτρονική πλατφόρμα διασύνδεσης καταναλωτών με τοπικούς παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν φρέσκα τοπικά προϊόντα, επιλέγοντας είτε την κατ’ οίκον διανομή είτε μέσω παραλαβής των προϊόντων από το σημείο (π.χ. αγρόκτημα) του παραγωγού.

Οι παραγωγοί απολαμβάνουν μεγαλύτερη έκθεση σε καταναλωτικό κοινό, με βιώσιμες/αξιοπρεπείς τιμές των προϊόντων τους, όπου και τους παρέχουμε προσαρμοσμένα δεδομένα από τις πωλήσεις τους.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε την εγχώρια οικονομία, ενισχύουμε τις ανέπαφες συναλλαγές (διαφάνεια και υγειονομική ασφάλεια) και συμβάλλουμε στη μείωση της σπατάλης των τόνων τροφίμων, μέσω προσφοράς στις κοινωνικές δομές.

Ήδη 150 παραγωγοί από όλη την Ελλάδα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνεργασίας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Ioannis Kinias για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγησή του όλους αυτούς τους μήνες, αναφέρουν τα μέλη της Ομάδας με ανάρτησή του στο facebook.

Το Junior Achievement Greece και όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής εκδήλωσης για την εξαιρετική φιλοξενία τους και την μοναδική ευκαιρία που μας έδωσαν να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας αλλά και να μάθουμε πολλά νέα πράγματα!!
Το βραβείο απένειμε ο CEO της start-up Stoferno.gr κύριος Dimitris Lykouris τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!!
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη στήριξη και την ανταπόκρισή σας όλο αυτό το διάστημα!
Εμείς, από τη πλευρά μας, μένουμε προσηλωμένοι στο όραμα που έχουμε θέσει, να αναδείξουμε τον πρωτογενή τομέα παραγωγής της Ελλάδας!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος