Ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι «σαρώνουν» από τις πρώτες πρωινές ώρες την Ανατολική Κρήτη. Ζημιές υπέστησαν θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις στην περιοχή του αναδασμού στο Καβούσι, στη βόρεια πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας, όπου ένα ξύλινο θερμοκήπιο κατέρρευσε, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την ίδια ώρα, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται και στο οδικό δίκτυο.
Η κυκλοφορία στον κεντρικό οδικό άξονα Αγίου Νικολάου – Σητείας έχει διακοπεί στο ύψος της Λάστρου, μετά από πτώση μεγάλου δέντρου έχει κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αυτή την ώρα επεμβαίνουν συνεργεία για την απομάκρυνση των κορμών.
Την ίδια ώρα, κύματα σαρώνουν το λιμάνι της Ιεράπετρας με το νερό της θάλασσας να καλύπτει το πάρκινγκ της παραλιακής ζώνης. Δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στις ορεινές περιοχές του νομού Λασιθίου.
Ρεπορτάζ: Ιάσων Ταβλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος