Ηράκλειο: Τριήμερη περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού

Τριήμερη περιοδεία στο Ηράκλειο ξεκινάει από αύριο, Πέμπτη, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Θα επισκεφθεί έργα, αρχαιολογικούς χώρους και θα έχει συναντήσεις με φορείς.

Την Πέμπτη στις 12.30 το μεσημέρι θα βρεθεί στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, θα δει την πορεία των ανασκαφικών εργασιών και θα συναντηθεί με το δήμαρχο, Μανώλη Φραγκάκη.

Στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και θα ακολουθήσει σύσκεψη με στελέχη της Περιφέρειας και των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού στο Ηράκλειο.

Στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής θα βρεθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, όπου θα δει και το δήμαρχο του ομώνυμου δήμου, Λευτέρη Κοκολάκη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο νέο αρχαιολογικό μουσείο Μεσαράς και στις 3.30 μ.μ. θα πάει στον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού, όπου θα συναντηθεί και με το δήμαρχο του ομώνυμου δήμου, Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Το Σάββατο το πρωί θα συναντηθεί με τους δημάρχους Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό και Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα. Θα ακολουθήσει στις 12 το μεσημέρι αυτοψία στα Νεώρεια και στα Ενετικά Τείχη και σύσκεψη με το δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και βουλευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ