Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την πρώην σύζυγό του

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται με εγκαύματα δεύτερου βαθμού 36χρονος, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε τα ξημερώματα επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, συνέβη τα ξημερώματα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου βρέθηκε το ζευγάρι που ζει σε χωριό του νομού Ηρακλείου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η γυναίκα εμφανίζεται να πέταξε καυστικό υγρό στον 36χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν έχει διασωλωνηθεί, εισήχθη στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους και παρακολουθείται από τους γιατρούς, οι οποίοι θα κρίνουν αν στη συνέχεια χρειαστεί να διακομιστεί στην Αθήνα, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Η 38χρονη παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα 4 παιδιών, ενώ ο 36χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγός της.

Το θύμα είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές και αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο. Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Μανουσουδάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος