Ηράκλειο: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στη ΔΟΥ – Κλειστή για το κοινό

Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στη ΔΟΥ Ηρακλείου. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι υπάλληλοι του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής δείχνουν κακόβουλη ενέργεια από άγνωστο ή αγνώστους, που με τη χρήση εύφλεκτου υλικού έβαλαν φωτιά στο γραφείο του Τμήματος Εσόδων.

Ηράκλειο: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στη ΔΟΥ – Κλειστή για το κοινόΣύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ πηγές της Πυροσβεστικής, στο γραφείο βρέθηκε σπασμένο τζάμι παραθύρου, ενώ και η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ήταν στραμμένη με τρόπο ώστε να μην καταγράφει τις κινήσεις του δράστη ή των δραστών, τα ίχνη των οποίων αναζητούνται. Η ΔΟΥ θα παραμείνει κλειστή για το κοινό σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη.

Ηράκλειο: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στη ΔΟΥ – Κλειστή για το κοινόΗ πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα και 10 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που γρήγορα κατάφεραν να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο, πριν επεκταθούν στο υπόλοιπο κτίριο.

Ωστόσο, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και στην υποδομή του ενιαίου χώρου του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει η υπηρεσία.. Το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν εκτιμάται στις 15.000 ευρώ.

Ηράκλειο: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στη ΔΟΥ – Κλειστή για το κοινόΉδη καταβάλλεται προσπάθεια αποκατάστασης της λειτουργίας του δικτύου, ώστε να επαναλειτουργήσει η υπηρεσία.

Ηράκλειο: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στη ΔΟΥ – Κλειστή για το κοινό

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπαδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος