Ιωάννινα: Φοιτητής έπεσε στο κενό στη διάρκεια πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη

Ένας 21χρονος φοιτητής νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, καθώς ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό, στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 21 χρόνος φοιτητής, ο οποίος τα ξημερώματα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση σε εξωτερική σκάλα στης φοιτητικές εστίες.

Ο νεαρός διασκέδαζε μαζί με συμφοιτητές του το βράδι της Παρασκευής 27/5 σε δωμάτιο της εστίας. Κάποια στιγμή βγήκε να πάρει αέρα και τότε κάτω από άγνωστες συνθήκες, παραπάτησε στην μεταλλική εξωτερική σκάλα και έπεσε από τον τρίτο όροφο μέχρι τον πρώτο.

Συμφοιτήτριά του, τον βρήκε τραυματισμένο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Φέρει πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

Η Πρυτανεία ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή την αστυνομία και από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί μετά από καταθέσεις που πήραν από συμφοιτητές του τραυματία, φαίνεται πως πρόκειται για ατύχημα, ωστόσο διερευνάται η υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση.

Ρεπορτάζ: Β. Σιώμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος