Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (video)

Με μια λιτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας, οι Καρδιτσιώτες υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που έγιναν στο Μόναχο.

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο δήμος Καρδίτσας, παραβρέθηκαν εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που θέλησαν να τη δουν από κοντά και να τη συγχαρούν για την τεράστια επιτυχία της. Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος. Η πρωταθλήτρια ευχαρίστησε τον κόσμο. ενώ εμφανής ήταν η συγκίνησή της.

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (video)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αποτελεί πρότυπο αθλήτριας, καθώς απόδειξε ότι με τη θέληση και σκληρή δουλειά, κατακτώνται οι κορυφές.

Παρά τις δυσκολίες οι οποίες σε μικρή σχετικά ηλικία, αλλά και παρά τις μεγάλες, ως τότε, διακρίσεις, την οδήγησαν στην εγκατάλειψη λίγο μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών, βρήκε το σθένος και με τη στήριξη της οικογένειάς της και των ανθρώπων της και επανήλθε ακόμη πιο αποφασισμένη και πρωταγωνιστικά.

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (video)

Δυσκολίες οι οποίες είχαν να κάνουν με την ίδια την επιβίωση, τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειάς της, για λόγους καθαρά βιοποριστικούς, μιας και η πολιτεία ήταν παντελώς απούσα, αφού το άθλημά της δεν ήταν προσοδοφόρο για τους χορηγούς.

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (video)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μητρούσιας – Δώρα Μήτρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος