H Θάσος γιορτάζει την απελευθέρωσή της παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

Την 109 επέτειο απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό ζυγό, το 1912, γιορτάζει σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, η Θάσος. Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιούνται παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Λιμένα, θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων και μαθητική παρέλαση.

H Θάσος γιορτάζει την απελευθέρωσή της παρουσία του Υπουργού Εθνικής ΆμυναςΓια τον εορτασμό της απελευθέρωσης, χθες, κατέπλευσε στο λιμάνι του Λιμένα, η κανονιοφόρος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού «Ναυμάχος». Χθες ο κ. Υπουργός παραβρέθηκε και στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της απελευθέρωσης της Ελευθερούπολης και της περιοχής του Παγγαίου Καβάλας από τον οθωμανικό ζυγό. «Οφείλουμε να διατηρούμε την ιστορική μνήμη και να τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της Πατρίδας μας» ανέφερε σχετικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος