Γρεβενά: Πατέρας της ανήλικης ο φερόμενος ως βιαστής – Καθηγητές είδαν τα σημάδια κακοποίησης (video)

Με τις κατηγορίες του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παιδί και της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων, οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην ανακρίτρια Γρεβενών ο 41χρονος ο όποιος φέρεται να βίαζε την 16χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, καθηγητές του σχολείου της ανήλικης την έβλεπαν το τελευταίο διάστημα με εμφανείς μελανιές και κακοποιημένη, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από παιδοψυχολόγο να εξετάσει την περίπτωση της.

Έτσι η ανήλικη φέρεται να ανέφερε την κακοποίηση της από τον ίδιο τον πατέρα της και το γεγονός αυτό οδήγησε στην σύλληψη του 41χρονου μετά από παραγγελία του εισαγγελέα Γρεβενών.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, χθες ο εισαγγελέας απήγγειλε τις τρεις κατηγορίες στον 41χρονο και σήμερα ζήτησε από την ανακρίτρια και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον της την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, ο 41χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Φέρεται να δηλώνει μάλιστα ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτές τις καταγγελίες η κόρη του.

Να σημειωθεί τέλος ότι η 16χρονη βρίσκεται συνεχώς υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος