Με αφορμή την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων μετατράπηκε σε εστία φιλοξενίας, προσφέροντας ανεπανάληπτες γεύσεις στους επιβάτες πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού.
Η Ένωση Ξενοδόχων, τα ΣΑΕΚ ΔΕΛΤΑ και η Λέσχη Γαστρονομίας συντόνισαν αυτή την πρωτοβουλία, παρουσιάζοντας τα εκλεκτά τοπικά εδέσματα, ενώ έδιναν μια ουσιαστική γεύση της Γιαννιώτικης φιλοξενίας.
Οι επισκέπτες από τις πτήσεις charter από Κοπεγχάγη και Μπιλούντ, καθώς και οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα-Ιωάννινα με την Aegean, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη ζεστή υποδοχή που χαρακτηρίζει την περιοχή.
Η Ηπειρωτική φιλοξενία και τα παραδοσιακά προϊόντα των Ιωαννίνων αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, τονίζοντας τη δυναμική του τόπου να πρωταγωνιστήσει στην τουριστική σεζόν… Η αξία των τοπικών προϊόντων ενισχύει το τουριστικό προϊόν της περιοχής, με την καταξίωση και την προώθηση να στοχεύουν στη δημιουργία νέων συνεργασιών μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. Έτσι, τα παραδοσιακά εδέσματα της Ηπείρου γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι των μενού.
Οι τουρίστες από τη βόρεια Ευρώπη, κατευθύνθηκαν προς τα παράλια της Ηπείρου όπως την όμορφη Πάργα, τα ειδυλλιακά Σύβοτα και την ιστορική Πρέβεζα. Εκεί τους περίμενε μια ασύγκριτη εμπειρία, με μαγευτικά χρώματα και υψηλού επιπέδου καταλύματα, προσφέροντάς τους ονειρικές διακοπές. Η περιοχή υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στον καθένα που την επισκέπτεται.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος