ΕΡΤ – Ενημέρωση για τα προβλήματα αναμετάδοσης του σήματος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σήμα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου η ΕΡΤ ενημερώνει τους ακροατές και τηλεθεατές της ότι από τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Ιανουαρίου οι συνεχείς πτώσεις τάσης στο δίκτυο της ΔΕΗ, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, προκάλεσαν πολλαπλές βλάβες στο σύστημα των πομπών της στους σταθμούς αναμετάδοσης Ρογδιάς και Αχεντριά.

Οι τεχνικοί της ΕΡΤ Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή, υπό αντίξοες συνθήκες, εργάζονται για την αποκατάσταση του δικτύου εκπομπής.

Παρά τις σοβαρές βλάβες που εντοπίστηκαν και στα δύο συστήματα αναμετάδοσης, έχει επιτευχθεί η μερική αποκατάσταση της εκπομπής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος. Η τηλεοπτική κάλυψη έχει αποκατασταθεί για την πόλη του Ηρακλείου, ενώ το ραδιοφωνικό σήμα του Α΄ και Β΄ Προγράμματος και της ΕΡΑΣΠΟΡ έχει αποκατασταθεί στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας.

Οι τεχνικοί μας, υπό συνθήκες ψύχους, συνεχίζουν τις απαραίτητες εργασίες, ώστε να επανέλθει όσο τα δυνατόν συντομότερα η τηλεοπτική κάλυψη και το ραδιοφωνικό σήμα στο σύνολο του νομού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος