Ηράκλειο: Επέμβαση στον πνεύμονα για τον 20χρονο που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο Καστέλι – Σταθερή η κατάσταση του

Πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του μικρότερου από τα δύο αδέλφια, τα οποία δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από έναν 25χρονο, σε κρητικό γλέντι, στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Ο 20χρονος που δέχτηκε μια μαχαιριά στα πλευρά, χρειάστηκε χθες να μεταφερθεί από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε μετά τον τραυματισμό του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από θωρακοχειρουργό. Κι αυτό γιατί από τη μαχαιριά χτυπήθηκε ο πνεύμονας του, όπως φοβόντουσαν εξ αρχής οι γιατροί που τον εξέτασαν.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο νεαρός αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους.

“Έχασε πολύ αίμα για αυτό κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στη ΜΕΘ. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί”, επισήμανε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Την ίδια ώρα ο 25χρονος αδερφός του που δέχτηκε δύο πισώπλατες μαχαιριές, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, χθες συνελήφθησαν εκτός από τον 25χρονο που φέρεται ότι μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια – ο ίδιος το αρνείται – άλλα δύο άτομα καθώς όπως προέκυψε είχαν κι εκείνοι εμπλοκή στο αιματηρό επεισόδιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος