Ένα δέμα γεμάτο αγάπη για τα παιδιά του Δαμασίου

Array

Μπλοκ ζωγραφικής, πολύχρωμοι μαρκαδόροι, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και πολλή… αγάπη, περιείχε το χαρτοκιβώτιο που παραδόθηκε από το νηπιαγωγείο Φλαμουλίου Τρικάλων στα παιδιά των οικογενειών από το Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου, οι οποίες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία στα Τρίκαλα, μετά τις δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις της περασμένης εβδομάδας που κατέστρεψαν τα σπίτια τους.

Γιατί τα παιδιά, δεν μπορούν να σκεφθούν διαφορετικά! Παρά μόνον να προσφέρουν απλόχερα αυτό που νοιώθουν. Κι ήταν αρκετό για να το πράξουν, η παρότρυνση της νηπιαγωγού Άννας Χηνοπούλου και η άμεση ανταπόκριση των γονέων των μικρών μαθητών του Μονοθέσιου Νηπιαγωγείου Φλαμουλίου.

Ένα δέμα γεμάτο αγάπη για τα παιδιά του ΔαμασίουΣυγκέντρωσαν, λοιπόν, το εκπαιδευτικό υλικό σ’ ένα χαρτοκιβώτιο, είτε αγοράζοντας κάτι από το βιβλιοπωλείο, είτε φέρνοντας από το σπίτι τους κάποιο παιχνίδι, το οποίο και παρέδωσαν στους υπευθύνους των φιλοξενούμενων σεισμόπληκτων, κάθε ξενοδοχείου, προκειμένου τα 25 περίπου παιδιά της ηλικίας τους ή και λίγο μεγαλύτερα, να απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα, για όσο χρονικό διάστημα παραμείνουν στα Τρίκαλα.

Μια μικρή πράξη αγάπης, μια μεγάλη, κίνηση ανθρωπιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος