Ελεύθερος υπό όρους ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό Βρετανής τουρίστριας στην Ρόδο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου, ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίασε Βρετανίδα τουρίστρια στην Ρόδο.

Στον 30χρονο, που είναι γνωστός από την συμμετοχή του σε εκπομπή ριάλιτι στο παρελθόν, επιβλήθηκε εγγύηση 2.000 ευρώ και η υποχρέωση να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά τον μήνα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 30χρονου.
Ο 30χρονος εμφανίστηκε με τους δικηγόρους του Στέλιο Αλεξανδρή και Πολυξένη Χατζηγιάννη ενώπιον της Ανακρίτριας στις 2 το μεσημέρι.Η απολογία του διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και αμέσως μετά εκδόθηκε η σχετική απόφαση μετά απο ομοφωνία Εισαγγελέα Ανακριτή. Στα δικαστήρια της Ρόδου βρισκόταν φίλοι του καθώς και ένα συγγενικό πρόσωπο του 30χρονου που δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους μετά την απόφαση.
Στην απολογία του ο 30χρονος υποστήριξε την αρχική του θέση, οτι ήταν συναινετικό αυτό που έγινε μεταξύ τους.Τόνισε επίσης ότι δεν προκύπτει βία από την ιατροδικαστική έκθεση προσθέτοντας ότι η όποια επαφή τους ήταν μικρής χρονικής διάρκειας. Η πλευρά της καταγγέλουσας, της νεαρής Αγγλίδας, υποστηρίζει ότι η σεξουαλική επαφή έγινε με βία, χωρίς συναίνεση και ότι ζητά την τιμωρία του.
Ο δικηγόρος του Στέλιος Αλεξανδρής αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης εξέφρασε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου την πλήρη ικανοποίηση του: “Θεωρούμε οτι με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή δικαιώθηκε ο εντολέας μου,αφέθηκε ελεύθερος με μια τυπική εγγύηση 2.000 ευρώ και μια φορά το μήνα παρουσία σε Α.Τ. Είναι μια τυπική επιβολή περιοριστικών μέτρων.Στην πράξη έγινε πιστευτός και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος