Ελεύθεροι οι δύο “πρωταγωνιστές” του αιματηρού επεισοδίου στο Ρέθυμνο

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν  οι δύο άνδρες που φέρονται να «πρωταγωνίστησαν» στο αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο.

Χθες το μεσημέρι  απολογήθηκε στην  ανακρίτρια  Ρεθύμνου, ο 33χρονος αστυνομικός, ενώ παράλληλα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, κατέθεσε και ο 26χρονος από το Μυλοπόταμο. Αμφότεροι, μετά από την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Και οι δύο κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Επίσης, η αρχική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 27χρονου νεαρού και του 33χρονου μετατράπηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται στη δικογραφία ο δράστης. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, θα αποσαφηνιστεί, κατά τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι επίσης ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρους είχαν αφεθεί την Τρίτη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, οι τέσσερις από τους έξι άνδρες που φέρονται να ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Τόσο οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο, όσο και ο 50χρονος πατέρας του αστυνομικού, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

 Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 50χρονος, όσο και οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο κατηγορούνται για συμπλοκή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Μάλιστα Ο 50χρονος , πατέρας του αστυνομικού, αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος