Εγκαινιάστηκε η μαρίνα στο Πέδι της Σύμης

Τη μαρίνα Πέδι στη Σύμη εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη.

Εγκαινιάστηκε η μαρίνα στο Πέδι της Σύμης“Είναι η τρίτη μαρίνα στα Δωδεκάνησα και έχει μεγάλη σημασία διότι δείχνει την εμπιστοσύνη της επενδυτικής κοινότητας στην Ελλάδα, που παρουσιάζει μία δυναμική ανάκαμψη”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαθανάσης και πρόσθεσε: “Δεν είναι μόνο η μαρίνα αυτή είναι πολλές επενδύσεις στην πατρίδα μας, οι οποίες έρχονται ακριβώς διότι έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον. Η Ελλάδα δείχνει ότι είναι ένας προορισμός για επενδύσεις και μάλιστα επενδύσεις όπως αυτή εδώ η μαρίνα, ακριβώς αυτό το κρίσιμο σημείο προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες που αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε μία νέα εποχή με ισχυρή ανάπτυξη “.

Εγκαινιάστηκε η μαρίνα στο Πέδι της ΣύμηςΑπό την πλευρά του ο δήμαρχος της Σύμης, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ζήτησε την μείωση της γραφειοκρατίας για να προχωρήσουν και άλλα έργα.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ακόμη η γενική γραμματέας  Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Βίκυ Λοΐζου, ο πρώην Επίτροπος  της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι βουλευτές Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης, Γιάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη και ο τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, που λίγο νωρίτερα ανακηρύχθηκε δημότης Σύμης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος