Χανιά: Τσακώθηκαν και του έβγαλε το μάτι – Αντιμέτωπος με κακούργημα ο δράστης

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς ανάμεσα σε έναν 25 χρόνο και έναν 50χρονο σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, τα ξημερώματα των Θεοφανείων ο 50χρονος και ένας φίλος του δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τον 25χρονο, την ώρα που έβγαιναν από ένα καφενείο, με αποτέλεσμα επάνω στον καυγά το θύμα να χάσει το μάτι του!

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Χανίων με αυτοκίνητο συγχωριανού του αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι του.

Ο 25χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να επιτεθεί τόσο τον φίλο του 50 χρόνου, όσο και σε ένα άτομο από τη δική του παρέα. Μάλιστα το άτομο από την παρέα του 25χρονου μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου του έγιναν ράμματα.

Ο 25χρονος αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και αναζητήθηκε από αστυνομικούς στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς αποτέλεσμα.

Για την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και η κατηγορία, με τη οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο 25χρονος είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.

Προανάκριση για το απίστευτο αυτό περιστατικό διενεργείται από το Α.Τ. Πλατανιά, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 25χρονος να είχε και συνεργό.

Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος