Χανιά: Τραυματισμός 14χρονου που τον χτύπησε Jet Ski στο Μπάλο (video)

Άσχημη κατάληξη είχε η βαρκάδα για έναν 14χρονο με τον πατέρα του την Κυριακή στον Μπάλο Κισάμου, όταν ένα Jet Ski έπεσε με ταχύτητα πάνω στη βάρκα τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 42χρονος αλλοδαπός χειριστής του Jet Ski έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, την ώρα που το αγόρι βρισκόταν σε ένα μικρό πλαστικό βαρκάκι δίπλα στο σκάφος τους. Όταν ο πατέρας του είδε να κατευθύνεται πάνω τους, ενστικτωδώς – όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων – έσπρωξε το μικρό βαρκάκι που ήταν μέσα το παιδί και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Χανιά: Τραυματισμός 14χρονου που τον χτύπησε Jet Ski στο Μπάλο (video)Ο 42χρονος τουρίστας όπως και ο εκμισθωτής του Jet Ski συνελήφθησαν, ενώ ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου διαπιστώθηκε κάκωση και τραύμα στην ωμοπλάτη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο πατέρας του 14χρονου, ο 42χρονος τουρίστας σοκαρισμένος ζήτησε συγγνώμη από τον ανήλικο και τον πατέρα του, ενώ συγγνώμη για το συμβάν ζήτησε και ο μισθωτής, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ απέδωσε το θαλάσσιο ατύχημα σε λάθος χειρισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος