Χανιά: Τι απαντά η διοίκηση του “Άγιος Γεώργιος” στην ΕΡΤ για την θέρμανση στο νοσοκομείο

Άμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ότι στα επείγοντα πολλών κλινικών του νοσηλευτικού ιδρύματος, ανάμεσα τους το παιδιατρικό και η μαιευτική, η θέρμανση γίνεται με καλοριφέρ λαδιού.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας παραδέχτηκε το πρόβλημα, το οποίο όπως είπε οφείλεται στο σάπιο δίκτυο σωληνώσεων, ενώ διαβεβαίωσε πως σήμερα κιόλας αναλαμβάνει την αποκατάσταση του ο ανάδοχος του έργου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διοικητή «σε πέντε με επτά ημέρες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί». Πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία τα χαλασμένα τμήματα των σωληνώσεων θα κοπούν και θα αντικατασταθούν με νέα, προκειμένου να θερμαίνεται κεντρικά και το ισόγειο του νοσοκομείου στο οποίο υπάρχει το πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, στο ισόγειο του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνονται και άλλες εργασίες που αφορούν στην κατασκευή της αίθουσας υποδοχής του ψηφιακού αγγειογράφου, ένα σύγχρονο μηχάνημα, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος