Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος για τη δολοφονία 53χρονου και την πρόκληση πυρκαγιάς

Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 53χρονου και την πρόκληση πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένη οικία, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο 53χρονος είχε βρεθεί απανθρακωμένος την περασμένη Τετάρτη, 4 Μαΐου, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο λαιμό, που προκάλεσαν το θάνατό του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 27χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό. Ενώ συνελήφθη και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονία από δόλο και του εμπρησμό. Επίσης, κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Στη συνέχεια πήγε στον ανακριτή απ’ όπου πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος