Χανιά: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο επιχειρηματίας θύμα ληστείας

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο 62χρονος επιχειρηματίας, θύμα επίθεσης και ληστείας μέσα στο σπίτι του, μετά την τρίωρη απολογία του στον Ανακριτή.

Ο 62χρονος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του. Δήλωσε συγκλονισμένος για την επίθεση που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η 57χρονη σύζυγος του μέσα στο σπίτι τους.

Με απείλησαν ότι εάν θα καλέσω την αστυνομία θα με κάψουν, ανέφερε χαρακτηριστικά. Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που είχε στο σπίτι του το θύμα της ληστείας, έχουν καταγραφεί τα 10 περίπου λεπτά της επίθεσης των δύο δραστών οι όποιοι χτύπησαν με τσεκούρι το 62χρονο στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ με σουγιάδες απείλησαν το τρομοκρατημένο ζευγάρι, αποσπώντας το ποσό των 5.000 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο 62χρονος βγήκε σε κατάσταση πανικού στο μπαλκόνι του και πυροβόλησε προκειμένου – όπως υποστήριξε – να εκφοβίσει τους δράστες με αποτέλεσμα να τραυματίσει στη δεξιά ωμοπλάτη τον 19χρονο που ήταν στην αυλή του σπιτιού του.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος