Χανιά: Άρχισαν οι απολογίες των κατηγορούμενων για το γηροκομείο – Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις (βίντεο)

Λίγο πριν τις επτά το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν στον ανακριτή Χανίων, οι απολογίες των 7 κατηγορουμένων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση του ιδιωτικού γηροκομείου, οι λεπτομέρειες της οποίας συνεχίζουν να συγκλονίζουν.

Χανιά: Άρχισαν οι απολογίες των κατηγορούμενων για το γηροκομείο – Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις (βίντεο)Χανιά: Άρχισαν οι απολογίες των κατηγορούμενων για το γηροκομείο – Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις (βίντεο)

Πρώτες μεταφέρθηκαν η 67χρονη ιδιοκτήτρια της μονάδας και την 43χρονη κόρη της που εμφανίζεται ως συνδιαχειρίστρια. Η απολογία τους ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και αυτή την ώρα καταθέτει ο 70χρονος ψυχίατρος της δομής.

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για το αν κριθούν ή όχι προσωρινά κρατούμενοι οι κατηγορούμενοι, θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της εξέτασης και των επτά κατηγορουμένων.

Στο χώρο των δικαστηρίων από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς των τροφίμων, που ζητούν την τιμωρία των φερόμενων ως δραστών και δικαίωση για όσα βίωσαν οι άνθρωποί τους στη συγκεκριμένη δομή.

Στο πλευρό των κατηγορουμένων, ωστόσο, βρίσκεται Χανιώτης που δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα τελευταία δύο χρόνια που η μητέρα του φιλοξενείται στη μονάδα, δεν παρατήρησε κάτι ύποπτο, ενώ υποστήριξε ότι η κατάστασή της βελτιώθηκε το διάστημα αυτό.

Την ίδια ώρα σε μεσιτικές ιστοσελίδες έχει αναρτηθεί αγγελία από μεσιτικό γραφείο για την πώληση της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος