Αποκλειστικό Ζάκυνθος: 4 Ιταλοί με κορονοϊό έσπασαν την καραντίνα και προσπάθησαν να φύγουν από το νησί

Τέσσερις Ιταλοί τουρίστες οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό και φιλοξενούνταν σε ένα από τα δύο ξενοδοχεία αναφοράς στην Ζάκυνθο, αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα και να προσπαθήσουν να φύγουν από το νησί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ertnews.gr, oι 4 νεαροί, οι ηλικίες των οποίων είναι από 21 έως 23 ετών, “απέδρασαν” χθες το μεσημέρι από το ξενοδοχείο καραντίνας και πήγαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου με σκοπό να επιχειρήσουν να επιβιβαστούν σε πτήση για την Ιταλία, πιστεύοντας μάλλον, ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου αναφοράς, όμως, είχε ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, άνδρες της οποίας και συνέλαβαν στο αεροδρόμιο τους 4 Ιταλούς τουρίστες, τους επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα για παραβίαση του μέτρου του κατ΄οίκον περιορισμό και τους οδήγησαν πίσω στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Το ίδιο είχαν προσπαθήσει να κάνουν, πριν από έναν μήνα περίπου, τέσσερις Βρετανίδες τουρίστριες οι οποίες ήταν στενές επαφές θετικού κρούσματος και βρίσκονταν σε καραντίνα. Ωστόσο και εκείνες είχαν την ίδια τύχη με τους Ιταλούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος