Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Μια νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε στην Αλεξανδρούπολη. Μια 29χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή Άβαντος έχασε τη ζωή της μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στις 5 Δεκεμβρίου από το σύζυγό της εσπευσμένα το τμήμα Επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ είχε διάφορες κακώσεις στο σώμα της. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τρία σοβαρά χειρουργεία, όπου -όπως είπαν οι γιατροί- αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τα 3/4 του ήπαρ για να της σταματήσουν την αιμορραγία, το οποίο δεν κατέστη δυνατό. Επίσης, η γυναίκα εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό γι αυτό και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης διέταξε χθες Πέμπτη να γίνει επείγουσα προανακριτική έρευνα, για το τι ακριβώς συνέβαινε. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 29χρονη, η οποία ήταν εν ζωή ακόμη, διαπίστωσε ότι έφερε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή τη Δευτέρα.

Σημειώνεται πως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης, ο άνδρας της έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του. Ωστόσο έχει παρέλθει η διαδικασία του Αυτοφώρου καθώς το συμβάν έγινε στις 5 του μηνός. Η αστυνομία περιμένει την έκδοση μιας διάταξης για τη σύλληψή του και να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Γείτονες ανέφεραν ότι η 29χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος προκαλούσε φασαρίες.

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σταματάκης/ΕΡΤ Ορεστιάδας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος