Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για οπαδική επίθεση – Στο Nοσοκομείο ένας τραυματίας

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται τρεις άτομα, τα οποία συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, κατηγορούμενοι για αναίτια επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος δύο πολιτών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι συλλήψεις έγιναν από μέλη της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Οι τρεις συλληφθέντες (ηλικίας 28, 20 και 19 ετών) δρώντας από κοινού με ακόμη δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, προσέγγισαν τα δύο άτομα στην περιοχή Ζωοδόχος Πηγή του Αγρινίου και τα ρώτησαν για τις οπαδικές προτιμήσεις τους. Στο άκουσμα της απάντησής τους εξαπέλυσαν απρόκλητη επίθεση με χαστούκια, κλωτσιές και γροθιές.

Από τα χτυπήματα τραυματίστηκαν τα δύο άτομα (ηλικίας 19 και 22 ετών) που δέχθηκαν την επίθεση. Το ένα από τα δύο άτομα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία με οπαδικό κίνητρο, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο εμπλεκόμενων στην επίθεση.

(Φωτογραφία αρχείου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος