Αγρίνιο: Συλλήψεις για επίθεση σε 16χρονο με αιχμηρό αντικείμενο

Στη σύλληψη δύο ατόμων έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές ως εμπλεκόμενα στην επίθεση σε 16χρονο με μαχαίρι το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

Η επίθεση έγινε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί βρισκόταν το νεαρό θύμα μαζί με φίλο του, όταν ένας άλλος νεαρός που δεν του ήταν άγνωστος, φέρεται να απείλησε το ένα μέλος της παρέας και να χειροδίκησε σε βάρος του. Ο 16χρονος προσπάθησε να τον απωθήσει και τότε ο νεαρός θύτης φέρεται να του προκάλεσε εκδορές στο χέρι και το πόδι με αιχμηρό αντικείμενο. Επίσης, φέρεται να γρονθοκόπησε το θύμα και στο κεφάλι πριν εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο μαζί με άλλα δύο άτομα. Όταν τους είδαν οι δύο φίλοι έσπευσαν να βρουν ασφαλές καταφύγιο σε επιχείρηση εστίασης. Κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς η τριμελής παρέα εκτόξευε απειλές σε βάρος των δύο νεαρών. Οι τρεις νεαροί εξαφανίστηκαν από το σημείο όταν αντιλήφθηκαν ότι κλήθηκε η αστυνομία.

Οι γονείς του 16χρονου τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου και υπέβαλαν μήνυση κατά των τριών νεαρών που αναγνωρίστηκαν (φοιτούν στο ίδιο σχολείο με τα άτομα που δέχθηκαν την επίθεση).

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr οι δύο εξ αυτών, ηλικίας 17 και 19 ετών έχουν συλληφθεί και κρατούνται. Αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον τρίτο εμπλεκόμενο στο περιστατικό.

Αστυνομικές πηγές ανάφεραν στην ΕΡΤ Πάτρας ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με το φαινόμενο της οπαδικής βίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος