Αγρίνιο: Κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας ο 28χρονος που προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε 4χρονο (video)

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Στον 28χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών, αναμένεται να ασκηθεί και δεύτερη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά την εύρεση υλικού παιδικής πορνογραφίας σε υπολογιστή που κατείχε.

Αγρίνιο: Κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας ο 28χρονος που προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε 4χρονο (video)Ο 28χρονος κρατείται στο Τμήμα Μεταγωγών των Δικαστηρίων Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπηρεσίες που διενεργούν την έρευνα βρήκαν σοκαριστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας με ενήλικες και ανήλικα αγόρια κάτω των 10 ετών στον υπολογιστή του 28χρονου. Τον υπολογιστή χρησιμοποιούσε επίσης και η μητέρα του 28χρονου, η οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Από την οικογένεια του 4χρονου αγοριού, υπάρχει δυσαρέσκεια για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι έρευνες, αφού, όπως υποστηρίζουν, ενδέχεται ο 28χρονος να έχει προλάβει να σβήσει επιβαρυντικά αρχεία από τις συσκευές του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος