Αγώνες αλπικού σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 2ος αγώνας Αλπικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας με διοργανωτή τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών- ΧΟΣΓ.

Στους σγώνες συμμετέχουν 60 παιδιά από 11 συλλόγους της Βορείου Ελλάδος. Αντίστοιχοι αγώνες πραγματοποιούνται επίσης σήμερα στο Καρπενήσι. Τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η άρτια διοργάνωση και οι τεχνικοί έλεγχοι που έγιναν από τους τεχνικούς της Ομοσπονδίας, στο Εθνικό Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας Γρεβενών, συνέβαλαν ώστε οι λιλιπούτειοι χιονοδρόμοι γεννημένοι το 2010 χαίρονται τις χαρές που προσφέρει το άθλημα και τους αγώνες.

Αγώνες αλπικού σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (video)

Ικανοποιμένος δηλώνει μιλώντας στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενων Κώστας Μέτζιος για την συμμετοχή των αθλητών που έφτασαν με γονείς και συνοδούς στην περιοχή. Όπως επεσήμανε, τόσο η πανδημια όσο και το γεγονός ότι για 2 χρόνια δεν λειτούργησαν τα Χιονιδρομικά στην χώρα, δημιούργησε προβλήματα.

Ωστόσο στους διήμερους αγώνες του Βόρειου τομέα αλπικού σκι βρίσκονται ομάδες σύλλογοι από Γρεβενά, Φλώρινα Κοζάνη, Καστοριά, Θεσσαλονίκη Σέρρες, Νάουσα Σέρρες και άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλαδας.

Αγώνες αλπικού σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος