Αχαΐα: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο κυνηγός που αγνοούνταν

Με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου “Δούκα”, η ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας εντόπισε νεκρό τον 47χρονο κυνηγό, που ήταν αγνοούμενος στο Παναχαϊκό όρος. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί αύριο θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του 47χρονου.
Αχαΐα: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο κυνηγός που αγνοούντανΤα ίχνη του κυνηγού χάθηκαν αργά το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή που είναι εγκατεστημένες οι ανεμογεννήτριες.
Η ΕΜΑΚ έφτασε στο δύσβατο σημείο με την βοήθεια των ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών σε απόσταση 1,5 χλμ. από το αυτοκίνητο.Αχαΐα: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο κυνηγός που αγνοούνταν
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΥ, Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την 6η ΕΜΑΚ – χθες το απόγευμα- δυστυχώς όμως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι έρευνες συνεχίστηκαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρες. Την ίδια ώρα η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες θανάτου, του άτυχου κυνηγού.
Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης/ Αθανασία Σταμοπούλου
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος