Νέα ηγεσία στις Θυγατέρες της Πηνελόπης

Την Ζωρζέτ Μπουλεγέρη (Georgette Boulegeris) από την περιοχή του Bedminster του Νιού Τζέρσεϋ εξέλεξαν ως μέγα πρόεδρο για το έτος 2022-2023 οι εκπρόσωποι του Ανώτατου Συνεδρίου των Θυγατέρων της Πηνελόπης, της γυναικείας οργάνωσης της AHEPA. Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 100ο Ετήσιο Ανώτατο Συνέδριο ΑΧΕΠΑ, στο Ορλάντο της Φλόριντα. 

Η νέα Μεγάλη Πρόεδρος είναι εκπαιδευτικός και δραστηριοποιείται στους κόλπους της οργάνωσης των Θυγατέρων της Πηνελόπης για περισσότερα από 40 χρόνια, ενώ έχει επιτελέσει σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο συγκεντρώνοντας πόρους για την έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου. 

Εκτός από την κ. Μπουλεγέρη, οι αντιπρόσωποι εξέλεξαν και τα υπόλοιπα μέλη της Μεγάλης Στοάς. Συγκεκριμένα, Μέγας Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η Μαριάνθη Τρεπίεντι από το Spokane,  Μέγας Γραμματέας η Margaret Dritsas της Οττάβα, Καναδάς, Μέγας Ταμίας Antoinette η M. Zachariades of Brick, NJ, Μέγας Κυβερνήτης Ζώνη Ι η Μαριάννα Μπουτσιούλη του Cheshire,  Μέγας Κυβερνήτης Ζώνη ΙΙ η Patty Didik του Hudson, FL, Μέγας Κυβερνήτης Ζώνη ΙΙΙ η Tina Bullock του Albuquerque, NM, Μέγας Κυβερνήτης Ζώνη IV Robbie Jackson του Spokane, WA, Μέγας Κυβερνήτης Ζώνη V η Nicki Douklias της Μανιτόμπα, Καναδάς και Μεγάλη Σύμβουλος στις κόρες της Αθηνάς, Έφη Κιρκίλες του Όκλαντ Παρκ, FL.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή: Hellenic News of America)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος