Εκλογές Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης: Θα συνεργαστώ με όλους, δηλώνει ο Βασίλης Παπαστεργιάδης

Τη δέσμευση ότι θα συνεργαστεί με όλους και θα είναι ανοιχτός σε κάθε ιδέα και άποψη που θα κάνει την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης την καλύτερη στην Αυστραλία υπογραμμίζει ο νυν πρόεδρος της ΕΚΜ, Βασίλης Παπαστεργιάδης, στη δήλωσή του μετά την πλήρη επικράτηση του συνδυασμού του στις εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο κ. Παπαστεργιάδης σημειώνει ότι το μήνυμα της ψηφοφορίας της Κυριακής ήταν υπέρ της σταθερότητας και της προόδου, δίνοντας στην παράταξή του την εντολή να συνεχίσουν το έργο τους και να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που πρότειναν προεκλογικά.

Ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους για τη στήριξή τους, ο πρόεδρος της ΕΚΜ τονίζει ότι ο ίδιος και η ομάδα του δεν πιστεύουν σε νικητές και ηττημένους, αλλά στην κοινότητα, την ενότητα και την πρόοδο.
Όσον αφορά την ομάδα που μειοψήφησε στις εκλογές, ο κ. Παπαστεργιάδης τους συνεχάρη και αυτούς, αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή τους στην κοινοτική ιδέα, ενώ ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφεραν όσους από αυτούς ήταν μέλη του απερχόμενου συμβουλίου και καταλήγοντας, αναφέρει: «Από σήμερα ξεκινά ένας μονόδρομος για την Κοινότητα. Ο
μονόδρομος προς την πρόοδο και σταθερότητα. Δεσμεύομαι να συνεργαστώ με όλους και να είμαι ανοιχτός σε όλες τις ιδέες και απόψεις που καθιστούν την Ελληνική Κοινότητά μας την καλύτερη στην Αυστραλία».

Από την πλευρά του συνδυασμού «Παροικιακή Ενότητα», στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζεται ότι οι υποψήφιοί του  έλαβαν το 45% των ψήφων της Κοινότητας και αναφέρεται ότι θα σταθούν αλληλέγγυοι σε κάθε πρωτοβουλία του νέου διοικητικού συμβουλίου που «θα προάγει τα συμφέροντα της Κοινότητας, του κοινοτικού θεσμού και της ευρύτερης ομογένειας».

Σύμφωνα με την Επιτροπή Εκλογών, το καταστατικό της ΕΚΜ προβλέπει ότι η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο προκειμένου να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις. Στη συνέχεια, η Επιτροπή θα καλέσει τα μέλη του  συνδυασμού που πλειοψήφησε να εκλέξουν τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με τον Βασίλη Παπαστεργιάδη να θεωρείται βέβαιον ότι θα βρεθεί και πάλι στη θέση του προέδρου.

Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη

Πηγή: Νέος Κόσμος, SBSGreek

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος