Τριάντα πέντε χρόνια προσφοράς γιόρτασε το ομογενειακό ίδρυμα «Αγάπη»

Με χορό που παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 καλεσμένοι γιόρτασε το ίδρυμα «Αγάπη» στη Μελβούρνη, το περασμένο Σάββατο, την 35η επέτειο από την ίδρυσή του.   

Σκοπός της εκδήλωσης, ήταν να γιορταστούν τα επιτεύγματα του Ιδρύματος «Αγάπη» τα τελευταία 35 χρόνια, σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» που αναδημοσιεύει σχετική ανακοίνωση της «Αγάπης».

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Αγάπη», Θανάσης Ευρυνιάδης, μίλησε για τα πολλά επιτεύγματα του Ιδρύματος τα τελευταία 35 χρόνια και ειδικότερα για την εκπληκτική ανάπτυξή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπό το νέο συμβούλιο και την διευθυντική ομάδα. Ανέφερε ότι το Ίδρυμα δεν ήταν πλέον ο φτωχός ξάδελφος στη μη κερδοσκοπική σφαίρα, αλλά ένας έμπιστος συνεργάτης και βραβευμένος πάροχος υπηρεσιών με ισολογισμό που εμφανίζει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαριστώντας το συμβούλιό του, τις διευθύντριες και όλο το προσωπικό του Ιδρύματος “Αγάπη”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επίσκοπος Ευμένιος Βασιλόπουλος, από την Ιερά Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας – Περιφέρεια Northcote, εκπροσωπώντας τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο, η ομοσπονδιακή βουλευτής Calwell Μαρία Βαμβακινού, ο πολιτειακός γερουσιαστής Ηλίας Ταρλάμης, η ομοσπονδιακή βουλευτής Cooper και βοηθό υπουργός Υγείας και Φροντίδας Ηλικιωμένων Ged Kearney, η δήμαρχος Darebin Lina Messina, ο  επιθεωρητής Ανδρέας Μαρκάκης από την Αστυνομία της Βικτώριας,  ο προξενικός υπάλληλος στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μελβούρνη Δημήτρης Τσιλίκης, εκπροσωπώντας τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, Εμμανουήλ Κακαβελάκης και μια σειρά άλλοι κοινωνικοί και αθλητικοί παράγοντες.

Μία από τις βασικές στιγμές της βραδιάς ήταν η παρουσίαση τριών ακόμη άξιων παραληπτών της Ισόβιας Συνδρομής. Ο πρόεδρος, εκ μέρους του συμβουλίου, απένειμε την ιδιότητα του Επίτιμου Ισόβιου Μέλους στους Κωνσταντίνο Κυρίτση, Διαμάντω Ζερβάκη και Ευαγγελία Πιλιπασίδη.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Νέος Κόσμος)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος