Το Φεστιβάλ «Καλημέρα» έφερε το ελληνικό πνεύμα στο Βουκουρέστι

Η ελληνική μουσική, ο χορός, η γαστρονομία και οι παραδόσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο του Φεστιβάλ «Kalimera Festival – The Good Greek Days», που πραγματοποιήθηκε στις 25-26 Ιουλίου στη λεωφόρο Φερντινάντ του Βουκουρεστίου, κοντά στην Ελληνική Πρεσβεία.

Η δωρεάν εκδήλωση, φιλική προς οικογένειες, μετέτρεψε την περιοχή σε μια γιορτή του ελληνικού πολιτισμού, με ζωντανές παραστάσεις από ελληνικά χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακή μουσική, αυθεντικές γεύσεις, τέχνες και χειροτεχνίες, δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία και εργαστήρια για όλες τις ηλικίες.

Το Φεστιβάλ «Καλημέρα» έφερε το ελληνικό πνεύμα στο Βουκουρέστι

Με στόχο την ενίσχυση των πολιτιστικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας, το φεστιβάλ έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ελλάδα χωρίς να φύγουν από τη ρουμανική πρωτεύουσα, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που θέλησε να βιώσει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη ζεστή φιλοξενία της χώρας.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος