Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει ψηφιακή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνέχεια των πρωτοποριακών ψηφιακών εκδηλώσεων που διοργανώνει την περίοδο της πανδημίας, πρόκειται να δώσει στο κοινό την δυνατότητα μιας πλήρους εξ αποστάσεως ξενάγησης στο παγκοσμίου φήμης Μουσείο της Ακρόπολης.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 11 το πρωί, ώρα Ανατολικής Ακτής.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παρουσιάστρια την ηθοποιό Χρύσα Αβράμη και την συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και Φιλελλήνων ανά τον κόσμο.

Ειδικότερα, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, η σύζυγός του Έλληνα Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, ο δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας, ο Δ/νων Σύμβουλος της Pfizer, Δρ. Αλβέρτος Μπουρλάς, το ζεύγος Ιωάννη και Έλενας Κουμάνταρου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, το εταιρικό στέλεχος Κέι Μέιτλαντ, ο φωτογράφος Ρόμπερτ Μακέιμπ, ο χρυσός ολυμπιονίκης του 1996 Ιωάννης Μελισσανίδης, η συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο κινηματογραφιστής Φαίδων Παπαμιχαήλ, ο επιστήμονας Ιωσήφ Σηφάκης, ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Chief Town and Country, Στελίνα Βολανδή και ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.

Την ξενάγηση θα επιμεληθεί ο πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης, κ. Δημήτρης Παντερμαλής.

Για διαδικτυακές κρατήσεις και επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@hellenicamerican.cc ή να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας www.hellenicamerican.cc.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος