Την Κυριακή ο ετήσιος έρανος του «Agapi Care» στη Μελβούρνη

Τον ετήσιο ραδιοέρανό του διοργανώνει την Κυριακή, 15 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τα μεσάνυχτα το ίδρυμα «Agapi Care» στο προάστιο Πρέστον της Μελβούρνης.  

Όπως υπενθυμίζει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», τα έσοδα από τον περσινό έρανο, ύψους 156 χιλιάδων δολαρίων, δόθηκαν για την αγορά ενός καινούριου κτιρίου στην περιοχή του Πρέστον, προκειμένου να στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του ιδρύματος και το Κοινωνικό Κέντρο.

Η ανακαίνιση του κτιρίου ολοκληρώνεται φέτος, σημειώνει η εφημερίδα, οπότε όσα έσοδα προκύψουν φέτος θα διατεθούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα θα χρηματοδοτηθεί και η  επίπλωση ενός κέντρου που απέκτησε το τελευταίο διάστημα το Ίδρυμα «Αγάπη» στο Oakleigh. Το νέο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στην “καρδιά” της ελληνικής παροικίας του Oakleigh, θα διαμορφωθεί ώστε να προσφέρει σύντομη φιλοξενεία σε άτομα με αναπηρία.

Επιπλέον, το Ίδρυμα, το οποίο συμπληρώνει φέτος τα 35 χρόνια λειτουργίας, προγραμματίζει και διάφορες άλλες δράσεις μέσα στο 2022, με σχέδια να ανεγερθούν επιπλέον εγκαταστάσεις στο Glenroy, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Arhtur Evriniadis.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή : «Νέος Κόσμος»)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος