“Τα Ελληνικά και Εγώ!”: Μαθητικός Διαγωνισμός στη Νέα Νότια Ουαλία

Την διοργάνωση Μαθητικού Διαγωνισμού Ελληνικής Γλώσσας με τίτλο “Τα Ελληνικά και Εγώ!”, γνωστοποιεί το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Κοινοτικών Γλωσσών του Πανεπιστημίου Σύδνεϋ.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές της Νέας Νότιας Ουαλίας, από το Νηπιαγωγείο έως την Α΄ Λυκείου που διδάσκονται τα Ελληνικά και προσφέρει χρηματικά βραβεία για τις καλύτερες συμμετοχές στην κάθε κατηγορία.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος άρχισε την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο (SICLE) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας του Απόδημου Ελληνισμού και του Γραφείου Δημόσιας Διπλωματίας και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σύδνεϋ.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ενισχύσει την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, να ενθαρρύνει την αυτενέργεια, τη δημιουργικότητα και την ομαδική συνεργασία των μαθητών, καθώς και να συσπειρώσει εκπαιδευτικούς των ελληνικών από όλους τους φορείς για την ενδυνάμωση της διδασκαλίας των ελληνικών στη ΝΝΟ.

Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο, τους κανόνες, τα βραβεία και τον τρόπο υποβολής των εργασιών, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://greekandme.org.au/

Πηγή: panhellenicpost.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος