Στις 6 Ιουνίου η Ελληνική Ημέρα στο Βέλγιο

Η Ελληνική Ημέρα στο Βέλγιο, η ημερήσια εκδρομή που συγκεντρώνει όλους τους Έλληνες από το 1959 και εξελίχθηκε με τα χρόνια στη μεγαλύτερη συγκέντρωση Ελλήνων και Φιλελλήνων των χωρών της  Benelux επανέρχεται φέτος δυναμικά, μετά από δύο χρόνια διακοπής.

Για την 63η επέτειο της Ελληνικής Ημέρας, σύμφωνα με την ομογενειακή ιστοσελίδα «Newsville», το ραντεβού δίνεται τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, για άλλη μια φορά στην πόλη του  Enghien, με το πανέμορφο πάρκο και το κάστρο του. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί και θα τελειώσει γύρω στις 22:00 το βράδυ και θα περιλαμβάνει και την τέλεση θείας λειτουργίας στο κάστρο. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μουσική θα παίζει το ελληνικό μουσικό σχήμα “Assos 2” που απαρτίζεται από 2 μουσικούς από Γερμανία, τα αδέλφια Λυβιάκη και το ντουέτο Ypsilon.

Ακόμα, στη διάρκεια της ημέρας, διαφορετικές ελληνικές πολιτιστικές ενώσεις θα παρουσιάσουν τις χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών, στο πίσω μέρος του κάστρου, οι Dj Panos Paramithiotis και Dj Teo Rozis θα παρουσιάσουν σύγχρονες ελληνικές επιτυχίες.  .

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη πηγή: Newsville)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος