Στις 15 Ιανουαρίου η Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συλλόγου Αθηναίων Ν. Υόρκης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Αθηναίων της Νέας Υόρκης καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους τους όπως παραστούν στην Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή. Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του νέου έτους 2023 και συνάμα την πρώτη εκδήλωση της νέας ηγεσίας του συλλόγου η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5.00 μ.μ. στο ομογενειακό εστιατόριο – κέντρο εκδηλώσεων «Laterna».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας “Αναμνήσεις” η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί αφετηρία για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου κ. Πάνος Αδαμόπουλος επεσήμανε ότι η εκδήλωση έχει τριπλό χαρακτήρα. Ο πρώτος σχετίζεται με την αναβίωση των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων. Ο δεύτερος με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση και ο τρίτος σχετίζεται με την ενίσχυση του ταμείου για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Οι Αθηναίοι με τους φίλους τους θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, να ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να ξεφαντώσουν με την Αγγελική Ψώνη στο τραγούδι, τον Κωνσταντίνο Ρεβέλα στο μπουζούκι και τον Πολ Δενεσίδη στα πλήκτρα.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο, εκλέχτηκε από την γενική συνέλευση της 20ής Νοεμβρίου 2022 στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια.

Πρόεδρος εξελέγη ο πρώην πρόεδρος Πάνος Αδαμόπουλος, αντιπρόεδρος επανεκλέχτηκε ο Τάσος Μουζάκης, ταμίας ο Ανδρέας Κοντομέρκου, γραμματέας ο Στέλιος Στρουμπάκης και βοηθός γραμματέα η κ. Σύλβια Αδαμοπούλου. Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Ηρώ Πλακογιάννη, Δώρα Λαγού, Ηλίας Νεοφώτιστος και Παύλος Χατζηκυριάκος. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι κ.κ. Βάνα Κοντομέρκου, Φανή Παγουλάτου και Μαριάνθη Παπαφράγκου.

πηγή: anamniseis.net

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος