Σε φάση εξυγίανσης των οικονομικών και της δομής της η ομογενειακή οργάνωση «Φροντίδα»

Σημαντική ανάκαμψη παρουσιάζουν τα οικονομικά μεγέθη της ομογενειακής οργάνωσης κοινωνικής προσφοράς «Φροντίδα», όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο κατά την ετήσια γενική συνέλευση την περασμένη Τρίτη, 29 Νοεμβρίου. 

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης «Νέος Κόσμος», η  πρόεδρος του ΔΣ, Jill Taylor -Νικητάκη στην ομιλία της, σημείωσε ότι η φάση ανάκαμψης της οργάνωσης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και κάθε πτυχή της δομής έχει ενισχυθεί με έμφαση στην παροχή των υπηρεσιών της. Η πρόεδρος σημείωσε ότι τα αποτελέσματα του Οικονομικού Έτους 2022 επιβεβαίωσαν την πεποίθηση του Οργανισμού για το μέλλον, ως σημαντικού παρόχου φροντίδας ηλικιωμένων, και πρόσθεσε: «Με κεφάλαιο κίνησης 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων και χωρίς χρέος, ο Oργανισμός πρόκειται να αξιοποιήσει αυτή τη δυναμική τον επόμενο χρόνο και στο μέλλον».

Η πρόεδρος παρουσίασε μια λεπτομερή αναφορά στα μέλη, επισημαίνοντας τα επιτεύγματα της Φροντίδας, ενώ σημείωσε τις σημαντικές προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεράσει υπογραμμίζοντας τη συνεισφορά των 730 εργαζομένων. Ακόμα, υπογράμμισε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές για οργάνωση, όπως τα Βραβεία Προσωπικού, την επιτυχημένη ερανική εκστρατεία για έναν κοινοτικό κήπο, τη χρηματοδότηση της έρευνας για την άνοια και την επιχορήγηση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση Ιδρύματος και Κέντρου για Υγιή Γήρανση. Ακολούθησε ο λεπτομερής οικονομικός απολογισμός από τον ταμία, Κώστα Λειβαδάρα και στη συνέχεια η Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα τους τρεις υποψηφίους που προτάθηκαν για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, τα μέλη του νέου ΔΣ είναι: Δρ Στέλλα Λαλέτα-Πρόεδρος και Επικεφαλής Δ.Σ., Νίκος Γιασούμη – Αντιπρόεδρος, Κώστας Λειβαδάρας – Ταμίας,  Άλεξ Κρασσάς – Γραμματέας, Δρ Πάκη Ριζάκη – Μέλος Δ.Σ., Γιάννης Καλλίστας – Μέλος Δ.Σ.,  Τζιμ Μπάμπαλης – Μέλος Δ.Σ., Τζιμ Καραμπίνης – Μέλος Δ.Σ.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Νέος Κόσμος)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος