“Greek News and Radio Miami”: Μία νεοσύστατη εφημερίδα για τους ομογενείς

Μία νεοσύστατη εφημερίδα, με την ονομασία Greek News and Radio Miami, μέλος του Ομίλου Businessrise, είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο για το κοινό της από τις 20 Αυγούστου 2021.
Παράλληλα, θα λειτουργήσει και διαδικτυακό ραδιόφωνο από τις 31 Αυγούστου 2021 ενώ σύντομα η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή.

Σύμφωνα με την ομάδα συντακτών της ιστοσελίδας, “η ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε αυτό το τεράστιο εγχείρημα ήταν η δημιουργία μιας εφημερίδας “ΜΕ ΑΠΟΨΗ”, μιας εφημερίδας της οποίας οι επιφανείς αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι της δεν θα φοβούνται να μιλήσουν και να εκφέρουν την γνώμη τους. Μερικά από τα πλούσια θέματα που θα βρείτε στην εφημερίδα Greek News and Radio Florida, αφορούν την Ελλάδα, την Φλόριντα, γενικότερα την Αμερική και τον κόσμο, αλλά και θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως ιστορικά, συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, και άλλα πολλά τα οποία θα χαρούμε να διαβάσετε.

Με γνώμονα την ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου θα προβούμε στην ανάδειξη των ζητημάτων, είτε θετικών είτε αρνητικών, που ταλαντεύουν τους πολίτες. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού ο οποίος είναι μοναδικός. Θέλουμε, εκτός από την παρουσίαση των νέων και των προβλημάτων, να παρουσιάσουμε την μοναδικότητα του Ελληνικού πνεύματος και των Ελληνικών Γραμμάτων και Τεχνών.
Να είστε σίγουροι πως θα παρουσιάζουμε και τα «καλώς» και τα «κακώς» κείμενα. Θα είμαστε εδώ για να ακούσουμε, με την αμφίδρομη σχέση που θα έχουμε με τους αναγνώστες μας, και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Έλληνα χωρίς φόβο και πάθος. Εμείς δεσμευόμαστε να σεβαστούμε τους πάντες.
Είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων, ο οποίος δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ως υπέρμαχοι της «ελευθέριας του λόγου» θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε όλες τις απόψεις και τα σχόλια σας με την προϋπόθεση να είναι κόσμια και με ελληνική ευγένεια.
Μαζί, θα διαδίδουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια” αναφέρει η συντακτική ομάδα του Greek News and Radio Miami στη σελίδα τους στο Facebook.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος