Περισσότερες από 30 εκδηλώσεις στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ

Οι εκδηλώσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σίδνεϊ αναφέρονται στην πλούσια και ποικιλόμορφη ιστορία των Ελλήνων μεταναστών, για πάνω από 40 χρόνια. Φέτος το Ελληνικό Φεστιβάλ προσφέρει μια σειρά από σημαντικές πολυπολιτισμικές εκδηλώσεις στο Σίδνεϊ, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης να απολαύσουν μια γεύση από Ελλάδα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος» το αναλυτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ θα δημοσιοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει πάνω από τριάντα ποιοτικές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο Ελληνικό Φεστιβάλ για το 2023, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου «Το Πανηγύρι» της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας ΝΝΟ την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου αλλά και το «Ελληνικό Φεστιβάλ στο Darling Harbour” στις 19 Φεβρουαρίου ενώ τον Μάιο μετά από 20 χρόνια απουσίας, οι δρόμοι του Brighton θα γεμίσουν και πάλι με τη γαλανόλευκη σημαία. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ετοιμάζεται μια τεράστια γιορτή για την πλούσια ελληνική ιστορία και ελληνική επιρροή που παραμένει ισχυρή μέχρι και σήμερα.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος