Παρουσία Ελλήνων βουλευτών η παρέλαση για την Εθνική μας Επέτειο στη Μελβούρνη

Ομάδα βουλευτών που είναι και μέλη της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Αποδήμων, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, θα τιμήσουν με την παρουσία τους την φετινή παρέλαση της Μελβούρνης για την Εθνική Παλιγγενεσία, όπως γνωστοποίησε η Επιτροπή Εορτασμού Εθνικής Επετείου της πόλης.

Την ομάδα απαρτίζουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, βουλευτής Αρκαδίας και τέως υφυπουργός Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό, Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ, α’ αντιπρόεδρος Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Ευαγγελία Λιακούλη, βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, β’ αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και Ασημίνα Σκόνδρα, βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, τη φετινή παρέλαση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Σταύρος Βενιζέλος, και ο ύπατος αρμοστής της Κύπρου κ. Αντώνης Σαμμούτης.

Η παρέλαση θα γίνει την Κυριακή, 14 Απριλίου, 1:00μμ., στο Lakeside Stadium, 33 Aughtie Drive. Albert Park.

Παρουσία Ελλήνων βουλευτών η παρέλαση για την Εθνική μας Επέτειο στη Μελβούρνη
Στιγμιότυπο από την περσινή παρέλαση

Κατά την πενταήμερη επίσκεψή τους, οι βουλευτές θα έχουν επίσημες επαφές με τις εκκλησιαστικές, προξενικές, πολιτικές και ομογενειακές Αρχές.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού Εθνικής Επετείου , κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, για την αποδοχή της πρόσκλησης στέλνοντας τετραμελή αντιπροσωπεία η οποία θα τιμήσει με την παρουσία της την Ομογένεια της Μελβούρνης και την Εθνική Παλιγγενεσία.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος