Παραδοσιακά Κάλαντα στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη

Χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Μαθητές από έντεκα Ελληνικά Σχολεία κοινοτήτων της Νέας Αγγλίας, συνοδευόμενοι από δασκάλους και γονείς, επισκέφθηκαν τον Γενικό Πρόξενο, Συμεών Τέγο, για να του ευχηθούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία στο πιάνο του μουσικοδιδασκάλου, Παναγιώτη Λιαρόπουλου, τα παιδιά έψαλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Προξενείου, και έλαβαν ως δώρο από τον Γενικό Πρόξενο ο καθένας το παραδοσιακό ελληνικό καραβάκι των Χριστουγέννων.  

Παρών στην εορταστική εκδήλωση ήταν και ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τον Γενικό Πρόξενο.

Ο κ. Τέγος, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη τους, καλωσόρισαν τον Σεβασμιότατο και τους μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους και τους ευχαρίστησαν θερμά που τίμησαν με την παρουσία τους τα προεόρτια των Χριστουγέννων.

Πηγή: Greek News Usa

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος